RÓLUNK

A Farkas Ékszer üzletet 2003-ban nyitotta meg Farkas Márk, aki első generációs ötvös, aranyműves ékszerész. A tulajdonos, a nyitást megelőző időszakban kiállításokon mutatta be egyedi készítésű termékeit. Az egyedi ékszerek megrendelés alapján, többnyire teljes egészében kézzel, illetve a legújabb 3D-s technológia alkalmazásával készülnek.

farkasekszer_farkas_mark
A sok-sok éves tapasztalat, a professzionális szakmai felkészültség, az alapanyagok ismerete és a precíz, pontos munkavégzés teszik lehetővé, hogy a végeredmény a megrendelő igényeinek megfeleljen.
A Farkas Ékszer a hazai piacion elsőként készített titánból egyedi ékszereket, továbbá Farkas Márk azon kevés ékszerészek közé tartozik, aki platina és palládium megmunkálásával is foglalkozik. Az üzlet profiljában még az arany és az ezüst ékszerek is szerepelnek.

Az ajánlatkérést és az egyeztetést követően, a megrendelés általában 3-4 héten belül kerül teljesítésre. Az árak meghatározásánál szerepet játszik a fémek napi ára, illetve a munka nehézségi foka. A minőségi alapanyagokból készített egyedi ékszerek mellett, a Farkas Ékszer minden típusú ékszer javítását, restaurálását is vállalja.

Kíváncsi az alapanyagokra? Olvassa el a termékek leírását!

Szeretne referenciát látni? Tekintse meg a képgalériát!